Kreikkalaista ruokaa ja elämää!

Saunaremontti suunnitteilla jouluksi

Mitäpä sitä ihminen muuta joulun alla tekisikään kuin miettisi remonttia. Niinpä niin. Varmaan muutakin tekemistä olisi mutta nyt kuitenkin on tänä  vuonna niin, että koko mieheni suku on tulossa meille jouluksi.

Tilaahan meillä riittää, onneksi. Koko yläkerta on täynnä tyhjiä makuuhuoneita, mutta sen sijaan perinteiseen joulusaunaan en kehtaisi sukua nykyisellään päästää. Päätimme uudistaa saunan vielä jouluksi.  Saapa nähdä miten pitkälle ehdimme, mutta ainakin uudet saunan lauteet tulevat vielä aatoksi. Vanhat on hiottu jo useaan kertaan ja ovat kerta kaikkiaan vaan aivan lopussa. Byggmaxista ollaan käyty katsomassa yhtä jos toistakin.

Joulusauna

Nälkä tietysti kasvaa syödessä ja toiveena on saada koko sauna uusittua aattoon mennessä. Mieheni on kyllä kätevä käsistään kunhan vaan löydetään sopivat lauteet ja kiuas, joka myös on menossa uusiksi.

Jouluruuista sovimme, että kaikki tuovat jotakin. Se on hyvä systeemi, niin ei sitten tarvitse kaikkia yksin valmistaa. Olemme aikaisempinakin vuosina tehneet samalla tavalla, niin kaikki tietää vähän jo omat vastuualueensa. Kirjoittelen lisää saunaprojektista sen edetessä. Kuulemisiin!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *