Kreikkalaista ruokaa ja elämää!

Automatkasuunnitelmia ensi kesäksi

Onpas ollut pitkä tauko blogin päivittämisessä. Uusi vuosi on jo pitkällä ja kevät jo melkein täällä. Ihanaa. Viimeksi olen kirjoitellut tuosta meidän saunaremontista. Se tuli valmiiksi ja sauna näyttää nyt upealta :)

Jottei remontit elämässä aivan loppuneet, hajosi tällä viikolla auto ja nyt edessä onkin autoremontti. Onneksi mieheni on taitava käsistään ja saa automme korjattua itse, kunhan auton varaosat vaan saadaan hankittua.

Screen Shot 2015-02-26 at 15.35.41

Suunnitelmissa on lähetä kesällä autoilemaan Keski-Eurooppaan. Tuskin ihan Kreikkaan saakka päästään, mutta Saksaan nyt ainakin. Olemme puhuneet että menisimme ensin autolla Ruotsiin ja sieltä Tanskaan ja siitä sitten eteenpäin. Saksaan nyt ainakin, ehkä myös Ranskaan. Auton on siis syytäkin olla kunnossa tuohon mennessä.

Onko vinkkejä mitä Keski-Euroopassa autoillessa kannattaa ottaa huomioon? Entä reitistä? Mitä ei missään tapauksessa voi missata? Mukana matkassa myös yksi pieni poika :)

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *