Kreikkalaista ruokaa ja elämää!

kesapullat-kauden-juhliin

Kesällä moni viettää juhlia jos toisiakin. Tarjottavien valmistaminen ja valinta saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Juhlien koosta ja vieraiden määrästä riippuen tarjolla on usein montaa sorttia kakkua, leivonnaisia, keksejä ja suolaisia piirakoita sekä voileipäkakkuja ja muita herkkuja. Moni ei kuitenkaan tarjoile juhlissa pullaa, vaikka pulla on erinomainen tarjottava, jonka voi tehdä valmiiksi jo hyvissä ajoin. Esimerkiksi suussa sulavat dallaspullat maistuvat varmasti jokaiselle juhlavieraalle. Dallaspullien täytteeksi voi tehdä herkullista vaniljakreemiä. Dallaspullien juju onkin herkullisessa täytteessä ja hyvässä taikinan vaivaamisessa sekä kohottamisessa. Jos vieraita on tulossa paljon ja sitä myötä pullaa pitää leipoa runsaasti, kannattaa helpottaa urakkaa hankkimalla juhlan kunniaksi yleiskone, jolla pullataikinan tekeminen on helpompaa. Tähän sopii esimerkiksi laadukas Kitchen aid -yleiskone, jolla pullista tulee juuri sopivan pehmoisia. Pullat ovat siitä erinomainen tarjottava, että ne voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi pakkaseen ja ottaa sieltä sulamaan päivää ennen juhlia.

Dallaspullat maistuvat juhlapöydässä

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *