Kreikkalaista ruokaa ja elämää!

Hikistä huomenta

Moi lukijat! Miten teillä menee? Mä olin aamulla joogassa ja tuli ihan hirveä hiki. Ihmettelin asiaa joogaopellekin. Hän kertoi, että aamulla hikoaa helposti enemmän kuin muina vuorokauden aikoina, koska keho on aktiivinen ja aineenvaihdunta käynnistymässä aamutuimaan.

Noh siinä hikoiltuani, tuli mieleen kysyä teiltä hyviä dödövinkkejä. En tiedä oletteko huomanneet saman, mutta jonkin aikaa samaa deodoranttia käytettyäni, sen teho ikään kuin lakkaa. Toinen asia mikä ärsyttää on, että joistain deodoranteista värjääntyy kainalot keltaisiksi. Ensin kuvittelin, että se on hiki joka värjää, mutta nykyisin olen huomannut, että se onkin jotkut deodorantit jotka pilaavat paitojen kainalot.

deodorantti

Itse suosin antiperspirantteja, sillä olen siinä uskossa, että ne vähentävät hikoilua. Deodorantit kai vain peittävät hien hajua. Mielelläni pääsisin eroon koko hikoilusta. Se ei kai liene mahdollista.

Löysin hyvän deodorantti-vertailun netistä, jossa on haussa hyvä deodorantti. Käykääpä muutkin tsekkaamassa ja laitelkaa ihmeessä kommenttia, mikä on ollut teidän viime aikojen deodoranttisuosikki. Vaikka syksyä ja viileämpiä kelejä kohti taas mennäänkin, tulee hiki ainakin treenatessa jos ei muuten. No nyt menen taas töiden kimppuun! Kuullaan!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *